Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šareni sastav se mučio

VIDEO Ramos opet spasitelj, povijesni rekord Reala!

Kraljevskom klubu umalo se osvetilo odmaranje nekolicine glavnih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 15. kolu Primere na svom Bernabeuu Deportivo s 3:2, a s 35. uzastopnom utakmicom bez poraza u svim natjecanjima oborili su i klupski rekord.

Bez Cristiana Ronalda, Luke Modrića, Karima Benzeme i Garetha Balea Real se jako mučio protiv Deportiva, koji je vodio do 84. minute s 2:1, da bi pobjedu Realu donio Sergio Ramos u sudačkoj nadoknadi.

Real je poveo fantastičnim udarcem Alvara Morate u 50. minuti, no onda su gosti u samo dvije minute došli do dva gola. U 63. minuti Joselu je pogodio same rašlje, a u 65. minuti isti igrač je iskoristio kontru za šokantno vodstvo momčadi iz La Corune. U 84. minuti Real je izjednačio zahvaljujući mladom napadaču iz Dominikanske Republike Mariana Mejie koji je ramenom uspio pogoditi mrežu gostiju, da bi u 93. minuti Real došao do pobjede golom njihova "dežurnoga spasitelja" Sergija Ramosa koji je glavom zakucao loptu pod gredu za pobjedu.

Mateo Kovačić je ostao na klupi Reala.

Reallov niz od 35 utakmica bez poraza traje pet i pol mjeseci, a zadnji poraz su ubilježili kod Wolfsburga 6. travnja ove godine u Ligi prvaka. Dosadašnji rekord od 34 utakmice bez poraza držao Real pod Leom Benhakkerom iz 1989. godine. Real sada ima i niz od 26 utakmica bez poraza u Primeri, zadnji put su izgubili u veljači od Atletica, a klupski rekord od 29 utakmica drži momčad iz 1995. godine.

Realu je ovo bio i zadnji meč u Primeri ove godine jer uskoro putuju u Japan na Svjetsko klupsko prvenstvo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider