Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četvrta pobjeda zaredom

VIDEO Pušnik odveo igrače na pivu i otkrio kakva pojačanja Hajduk traži

Slovenski stručnjak na klupi Hajduka nastavlja nizati odlične rezultate.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukov trener Marijan Pušnik na press konferenciji poslije pobjede u derbiju svetog Duje posebno je pohvalio voljni moment i ustrajnost svojih igrača.

"Vrlo sam veseo zbog ove pobjede, to je bio naš cilj u ovoj utakmici. Ostvarili smo ga vrlo teško jer je ekipa Splita igrala vrlo dobru obranu što smo i očekivali, kolega Lokica ih je dobro posložio, nisu imali puno rupa u obrani, a mi se nismo previše kretali", izjavio je Pušnik:

"Čestitke i bravo mojim igračima jer su vjerovali do zadnje minute u sebe da ovo možemo pobijediti. Na poluvremenu sam im rekao da igramo baš do zadnjeg sučevog zvižduka, da nije važno ni ako zabijemo u zadnjoj sekundi. Važna su tri boda, ovo je dobar start u prvenstvo. Vodim igrače na pivo, a od ponedjeljka ide regeneracija, trening i priprema za utakmicu s Oleksandrijom."

Tri želje: Zadnji vezni, desni bek i krilo

Hajduk u četvrtak na (vjerojatno krcatom) Poljudu čeka Ukrajince u uzvratu trećeg pretkola Europa lige gdje je veliki posao obavio u prvoj utakmici.

"Igramo na dva kolosijeka i zbog toga ponekad ekipa pada. Sami vidite da mijenjam puno igrače, želim ostvariti neki balans da se svi dokažu i pokažu. Još nismo tu gdje bih ja želio da budemo, ali pobjedi se ne gleda u zube. Mi smo zasluženo pobijedili", naglasio je Pušnik, a na pitanje o strijelcu odlučujućeg gola Francku Ohandzi kratko je rekao:

"Što da vam kažem? Klasan igrač, to je igrač više kategorije."

Pušnik je upitan i za eventualna pojačanja. Prijelazni rok traje još mjesec dana, a 18. i 25. kolovoza igraju se prve utakmice četvrtog pretkola (play-offa) Europa lige.

"Imali smo sjednicu Nadzornog odbora koja je trajala pet sati. Tražim još jednog zadnjeg veznog, desnog bočnog i krilo. Može se naći još neka pozicija, ali to je ono gdje smo sad najtanji", zaključio je Pušnik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider