Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Burnley ispao iz lige

VIDEO Preporođene 'lisice' i dalje u naletu, Jelavićev Hull opasno 'visi'

Iako je prije mjesec i pol dana Leicester bio otpisan od većine poznavatelja engleskog nogometa, od tada je upisao 6 pobjeda i 1 poraz, te se sada nalazi na 15. mjestu, tri boda iznad zone ispadanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 36. kolu Leicester je na domaćem terenu svladao Southampton sa 2-0, a oba gola zabio je Riyad Mahrez (7, 19). Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio je na klupi za pričuve 'lisica'.

Jelavićev Hull City je sa 0-1 izgubio od Burnleyja, koji je već preselio u drugu ligu, a blizu tome je i Kranjčarev Queens Park Rangers, koji ima utakmicu manje, ali u nedjelju gostuje kod Manchester Cityja. Hull je na 18. mjestu i trenutno mu opstanak bježi dva boda.

Napadač Hulla Nikica Jelavić, koji se je oporavio od ozljede, ušao je u igru u 57. minuti, i dva je puta ozbiljno zaprijetio. U 68. minuti njegov udarac je blokiran, a u 70. glavom puca iznad grede.

Aston Villa je napravila veliki korak ka opstanku pobijedivši West Ham 1-0 pogotkom Toma Cleverleyja u 31. minuti, a i Sunderland je uhvatio zadnji vlak za opstanak svladavši Everton 2-0.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider