Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži se Benni!

VIDEO Gesta koja je obišla svijet: Za naježiti se...

Dirljive scene stižu nam iz Njemačke gdje su nogometaši Union Berlina nakratko prekinuli susret kako bi svom suigraču, koji je saznao da boluje od tumora, pružili podršku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Benjamin Köhler je nakon priprema u Španjolskoj saznao da je pred njim životna utakmica. Liječnici su mu dijagnosticirali maligni tumor abdomena, što je u potpunosti izmijenilo njegov život.

"Borit ću se. Ovo je težak udarac za mene i moju obitelj. Prvo se moram pomiriti s time, a onda dati sve od sebe u toj borbi. Još ćemo se vidjeti na terenu", rekao je Köhler nedavno njemačkim medijima.

Köhleru je isticao ugovor s njemačkim drugoligašem na kraju ove sezone, no klub mu je u znak podrške produljio ugovor na dodatnu godinu dana, jer je uvjeren da će se Köhler 'vratiti na travnjak jači nego ikad'.

Minulog je vikenda Union Berlin pobijedio Bochum s 2:1, no najbolji, najdirljiviji i najemocionalniji trenutak susreta stigao je u 7. minuti, kada su svi domaći igrači zaustavili utakmicu, skinuli dresove ispod kojih su imali majice s brojem 7 (Köhlerovim brojem), te su se okupili ispod tribine gdje je sjedio njihov suigrač.

Apsolutno svi koji su bili u tom trenutku na stadionu su prihvatili ovu gestu domaćih nogometaša, te su skandirali Köhleru i poručili mu da ostane jak u borbi, te da su uz njega do kraja.

Köhler je pak, sa sinom u naručju i suprugom pored sebe, prvo u nevjerici gledao što se događa, a potom je počeo brisati suze s lica.

Bivši igrač Rijeke Damir Kreilach asistirao je za pogodak za izjednačenje, a potom je četiri minute prije kraja susreta postigao i pobjednički pogodak koji je posvetio Köhleru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider