Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najboljih igrača

VIDEO Pogledajte sjajnu asistenciju Halilovića u porazu Sportinga

Alen Halilović još je jednom bio asistent za pogodak Sportinga, ali je momčad iz Gijona u nedjelju poražena s 1-2 (1-0) od Betisa na svom El Molinonu, u utakmici 6. kola španjolske nogometne lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac je u 17. minuti primio loptu na desnoj strani, sjajno se oslobodio izravnog čuvara te uposlio Carlosa Castra na rubu kaznenog prostora. Napadač Sportinga sjajno je primio loptu te preciznim udarcem svladao vratara gostujuće momčadi. Bio je to i rezultat prvog poluvremena.

No, u nastavku je uslijedio preokret. Prvo je u 46. minuti preciznim udarcem glavom izjednačio Joaquin na asistenciju Rubena Castra. Samo 11 minuta poslije Castro se iz asistenta prometnuo u strijelca. Vratar Betisa Adan pronašao je Castra dugom loptom, a ovaj je sjajnim udarcem pod gredu s ruba šesnaesterca svladao domaćeg vratara Alberta.

Halilović je bio jedan od najboljih igrača Sportinga, ali ni njegovi, ni pokušaji njegovih suigrača da dođu do izjednačujućeg pogotka, nisu urodili plodom. Sportingu je to drugi uzastopni poraz te treći u posljednje četiri utakmice. Momčad iz Gijona ostala je na pet bodova i na 14. mjestu je ljestvice španjolske Primere. Betis je se s nova tri boda uspeo do 10. mjesta. Momčad iz Seville ima osam bodova.

U nedjelju su na rasporedu i preostale tri utakmice 6. kola španjolskog prvenstva u kojima se sastaju Deportivo - Espanyol (16 sati), Getafe - Levante (18.15) i Real Sociedad - Athletic Bilbao (20.30).

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider