Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo je nevjerojatno!

VIDEO Pogledajte neviđenu dramu kojom je Bilić izbio na vrh!

U susretu 20. kola turskog nogometnog prvenstva Bešiktaš, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je pobijedio Bursaspor 3:2 i vratio se na vodeću poziciju na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to luda utakmica u kojoj su gosti vodili 1:0, a u 90. minuti uspjeli izjednačiti na 2:2, no Bešiktaš je golom Senegalca Demba Ba iz jedanaesterca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade stigao do pobjede.

Gosti su poveli golom Cedrica Bakambua u 12. minuti, no 11 minuta kasnije izjednačio je Demba Ba. Bursaspor je do 87. minute držao remi, no tada je Gokhan Tore doveo Bilićevu momčad u vodstvo. Ozan Tufan je izjednačio u 90. minuti, a kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Ba je duboko u sudačkoj nadoknadi iskoristio kazneni udarac za pobjedu Bešiktaša.

Demba Ba je ove sezone zabio već 12 golova za Bešiktaš i trenutačno je drugi strijelac lige. Gol više zabio je napadač Bursaspora Fernandao.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Bešiktaša, te jedanaesta u posljednjih 12 susreta. S nova tri boda Bešiktaš se vratio na prvu poziciju i sada ima 47 bodova. Fenerbahče je drugi s bodom manje, dok je na trećem mjestu Galatasaray sa 42 boda i susretom manje. Galatasaray će u ponedjeljak ugostiti Balikesirspor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider