Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imao je puno sreće

VIDEO Novi ispad nervoznog Ronalda: Centimetri ga dijelili od teške kazne

Cristiano Ronaldo ne proživljava baš najljepše trenutke karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prvog poraza Real u sezoni porciju kritika dobila je i najveća zvijezda. Cristiano Ronaldo nije zabio pogodak u jeku špekulacija da želi otići iz Madrida. Njegovi srdačni pozdravi s trenerom i gazdom PSG-a natjerali su navijače da se u anketi AS-a uoči gostovanja u Sevilli izjasne kako smatraju da će otići u Pariz.

Zapanjujući podatak uoči 'el clasica' koji tjera strah u kosti Realu i 'smanjuje' Messija

Ronaldo nije sretan, vidi se iz njegovih posljednjih izjava i spomenutog ponašanja. Nervoza je dostigla vrhunac u posljednjoj utakmici protiv Las Palmasa kada je nogom udario Simona, a isto je pokušao, ovaj put rukom, protiv Seville.

Poljak Krychowiak se poslužio rukom u prolazu želeći ga omesti, a Portugalac je odgovorio žestokim zamahom šakom prema glavi igrača Seville. Srećom za obojicu, Ronaldo je zamalo promašio inače bi sigurno dobio izravni crveni karton zbog kojeg bi propustio El Clasico za dva tjedna.

Ronaldo je ove sezone postigao osam pogodaka, no čak pet je zabio Espanyolu. U 11. kola tako je tresao mreže na svega četiri utakmice, što je daleko od njegove prave forme kada zabija na gotovo svakom susretu. Protiv Seville to nije bio prvi Ronaldo, a kad on nije na najvišoj razini Real ne djeluje tako moćno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider