Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osudio ga veliki Ronaldo

VIDEO Novi detalji sramotnog ponašanja Neymara: 'Ispričaj se, kur... sine'

U četvrtak smo svjedočili nesportskom ponašanju Neymara, brazilskog kapetana i najveće zvijezde Brazila na kontinentalnom prvenstvu Južne Amerike Copa Americi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je za vrijeme i nakon susreta s Kolumbijom u sklopu 2. kola skupine C, koji je Brazil izgubio s 0:1, radio sve i svašta. Naguravao se sa svojim čuvarima, udarao, verbalno napadao, kritizirao suca... Nakon posljednjeg sučevog zvižduka napucao je loptom Armera, glavom odgurnuo Murilla, te potom zasluženo zaradio crveni karton.

Detalj koji dodatno baca ljagu na nogometaša s nevjerojatnim talentom, ali pritom vrlo prgavom naravi, je verbalni sukob sa Zunigom, starim znancem sa Svjetskog prvenstva u Brazilu prošle godine. Zuniga je tada, podsjetimo, koljenom udario Neymara u leđa i okončao njegov nastup u četvrtfinalu. Brazil je nakon toga izgubio polufinale i utakmicu za 3. mjesto uz gol razliku 1:10.

Nakon serije naguravanja i udaranja Neymaru je procurila krv iz nosa, za što je okrivio Zunigu. Pokazao mu je da krvari, te poručio:

"Hvala ti. Nazovi me kada se odlučiš ispričati kur... sine", rekao je bezobrazni Neymar, kao da on nije uputio nijedan udarac u smjeru kolumbijskog defanzivca.

Takvo ponašanje Neymara osudio je i jedan od najvećih brazilskih nogometaša svih vremena - Luis Nazario de Lima, ili jednostavno Ronaldo.

"Ono što je napravio nema opravdanja. Ponaša se vrlo agresivno i to je neprihvatljivo. Osoba koja nosi brazilski dres jednostavno se ne može tako ponašati".

Neymar je zbog svog ponašanja zaradio dvije utakmice suspenzije, ali je potom Disciplinska komisija Copa Americe srezala tu kaznu na jednu utakmicu. Konačna odluka o suspenziji bit će donesena ovog petka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider