Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Gricko' u fokusu

VIDEO Nova kontroverza: Je li Suarez ponovno pokušao ugristi?

Barcelona je trijumfalno prošla kroz Manchester, a Urugvajac je igrom briljirao, prvi put je u dresu Barcelone postigao dva gola na utakmici. Engleski mediji iskopali su ipak i jednu kontroverznu situaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratak Luisa Suareza na „Otok“ u dresu Barcelone alarmirao je engleske medije koji su već nekoliko dana prije utakmice bili u stanju opće pripravnosti.

VIDEO: Neymar se zbog Messija 'zakačio' s navijačem koji ga je provocirao

VIDEO Rakitićeva majstorija petom: Nakon Pepea, vrti se u glavi i građaninu Gaelu

Dok je igrao za Liverpool kontroverzni Urugvajac bio je jedna od top tema engleskih medija, materijal koji se odlično prodavao. Suarezovi histerični ispadi i nekontrolirano ponašanje popraćeno vampirskim ugrizima suparničkih igrača punili su stupce i zabavljali englesku javnost.

Stoga je svaki Suarezov potez na jučerašnjoj utakmici budno praćen. Barcelona je trijumfalno prošla kroz Manchester, a Urugvajac je igrom briljirao, prvi put je u dresu Barcelone postigao dva gola na utakmici. Engleski mediji iskopali su ipak i jednu kontroverznu situaciju.

Navodni pokušaj ugriza Martina Demichelisa. Na snimci se vidi da Suarez primiče glavu k ruci Argentinca, izgleda kao da ga želi ugristi, ali Demichelis nije reagirao, tako da se očito nije došlo „otiska zuba“, već možda samo do "nježnog poljupca".

Suraez je tri puta do sada uhvaćen kako grize suparnike. Dok je još igrao u Ajaxu ugrizao je igrača PSV-a Otmana Bakkala za vrat poput pravog vampira. U Engleskoj je nastradao branič Cheseaja Branislav Ivanović, a najčuveniji ugriz se dogodio na Svjetskom prvenstvu kada je pred očima cijelog svijeta zagrizao u rame Giorgija Chiellinija.

Suarez je zbog toga suspendiran od strane FIFA-e pa neko vrijeme nije mogao nastupati za Barcelonu. Dolaskom u Kataloniju obvezao se da će potražiti stručnu pomoć kako bi se riješio gadne navike. Za sada mu dobro ide, ali tek će vrijeme pokazati suzdržava li se ili se posve ostavio "grickanja"?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider