Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gađao svoje, razigravao spurse

VIDEO Urnebesno: Fabregas 'igrao za Tottenham'

Chelsea Josea Mourinha u prva tri i pol mjeseca sezone nije ni sjena one momčadi koja je lani osvojila naslov prvaka Engleske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea nakon 14 odigranih kola u engleskoj Premierligi drži tek 14. mjesto s 15 osvojenih bodova, 14 manje od vodećih Manchester Cityja i Leicestera. Ove nedjelje Chelsea je remizirao bez pogodaka kod Tottenhama, a koliko je Mourinhova momčad loša u ovome trenutku govori i sljedeći video.

Španjolski veznjak Cesc Fabregas odigrao je svih 90 minuta utakmice kao glavni organizator igre londonskih 'bluza'. Međutim u video uratku koji traje 30-ak sekundi jasno se vidi koliko je on to loše radio, no Mourinho ga je unatoč tome ostavio na travnjaku svih 90 minuta.

Najbizarniji trenutak dogodio se u drugom poluvremenu kada je na Brazilcu Willianu napravljen prekršaj. Willian je pao na travnjak, sudac je dosudio slobodni udarac na centru igrališta, a Fabregas ga je odlučio brzo izvesti. Zaletio se s 10-ak metara udaljenosti i u nastojanju da proigra igrača na krilu, Fabregas je pogodio nesretnog Williana u glavu s udaljenosti od svega metar, metar i pol...

U 20 utakmica ove sezone Fabregas je upisao pogodak i tri asistencije. Lani je, u šampionskoj sezoni, u 47 utakmica upisao pet pogodaka i čak 24 asistencije u svim natjecanjima!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider