Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zamalo ha?'

VIDEO Neymar se nije mogao prestati smijati Realovoj 'muci' protiv Schalkea

Odlična najava za El Clasico osvanula je na internetu, a glavni akter videa je brazilski napadač Barcelone Neymar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju 22. ožujka na Nou Campu će se sudariti Barcelona i Real Madrid, dva vodeća sastava španjolske Primere. Iako Barcelona do te utakmice ima za odraditi još dvije, od kojih je jedna uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, novinar koji je ugostio Neymara nije mogao odoljeti a da ne 'zakuha stvar'.

Bilo je to samo dan nakon što je Real Madrid na jedvite jade izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka protiv njemačkog Bundesligaša Schalkea. Podsjetimo, Nijemci su na Santiago Bernabeu slavili s 4:3, no Real je prošao dalje zbog pobjede u prvom susretu rezultatom 2:0. Novinara je najprije zanimalo da li je Brazilac gledao utakmicu Reala i Schalkea.

"Jesam gledao sam", rekao je Neymar i pritom se nije mogao suzdržati od nekontroliranog smijeha.

"Kako ti se činio dvoboj?", upitao je novinar, a Neymar na to odgovorio:

"Zamalo ha? Ha ha ha ha", odgovorio je Neymar i nastavio se smijati.

Nakon nekoliko sekundi je rekao da se šali, a onda ga je novinar upitao da li bi se to dogodilo (gol Schalkea, ispadanje Reala) da je susret potrajao još 10-ak minuta. Neymar je opet 'iznenadio' odgovorom.

"Bi", rekao je Brazilac i opet se krenuo nekontrolirano smijati.

Jedni kažu da se Neymar otvoreno smijao slabom Real Madridu, drugi da je cijeli intervju bio samo nevina šala. Kako god bilo, najveći nogometni derbi na svijetu dobio je dobar uvod...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider