Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno!

VIDEO: Bale zasjenio Ronalda čija je ljutita reakcija nakon gola kolege pravi hit

Gareth Bale prekinuo je negativan niz od osam utakmica u kojima nije zatresao suparničku mrežu, zbog čega je bio izložen nizu kritika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velšanin je doveo Real Madrid u vodstvo u susretu protiv Levantea, a nakon toga je pogodak proslavio tako da je rukama prekrio uši. Bale je svojim potezom želio poručiti da ne želi slušati kritike i zvižduke na svoj račun, kako od navijača, tako i nogometnih stručnjaka.

Zanimljivo, prethodno Baleovom udarcu prema vratima Levantea blizu pogotka bio je i Cristiano Ronaldo, no njegov pokušaj 'škaricama' s crte je očistio gostujući branič.

Nakon što je Bale zakucao loptu u mrežu, umjesto da slavi pogodak sa svojim suigračem, Cristiano se poput malog djeteta i dalje ljutio i odmahivao rukom kako njegova lopta nije ušla u gol.

Podsjetimo, u subotu ga je njegov najveći nogometni rival Lionel Messi pretekao na ljestvici najboljih strijelaca Primere. Messi od subote ima 32 pogotka na svom kontu, a Ronaldo 30.

Recimo i da je Luka Modrić bio je prvi igrač koji je potrčao Baleu u zagrljaj jer je njegov suigrač prekinuo post, a Ronaldo se u hodu, bez osmijeha na licu priključio tek kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider