Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strpljenje pri kraju

VIDEO Navijači Reala "popljuvali" Ronalda: "Odlazi u Kinu!"

Najbolji europski nogometaš već je neko vrijeme u krizi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo bio je jedan od najlošijih igrača Reala u porazu od Celte u četvrtfinalu Kupa kralja.

Za Real Madrid to natjecanje nije gotovo jer iduće srijede će imati popravni u Vigu, gdje u uzvratu moraju pobijediti s dva razlike za prolaz u polufinale.

Nije to nemoguća misija za Kraljevski klub, ali kako bi se ostvarila trebat će im drugačiji Ronaldo od onog u prvoj utakmici, kada je bio potpuno indisponiran, a nije se previše niti trudio što je Santiago Bernabeu u nekoliko navrata popratio zvižducima.

Nakon utakmice kamera asa u okolici stadiona razgovarala je s razočaranim navijačima Reala, a neki od njih su do te mjere izgubili strpljenje s Portugalcem da su izrazili žaljenje što je nedavno odbio astronomsku ponudu iz Kine.

Njegov menadžer Jorge Mendes otkrio je kako je neimenovani kineski klub ponudio Realu odštetu od 300 milijuna eura, a Ronaldu plaću od 100 milijuna eura godišnje, ali je ovaj to odbio.

"Šteta, neka ovako igra u Kini", bjesnili su fanovi Reala nakon utakmice.

Celta je u velikoj seriji, dobila je šest utakmica zaredom u svim natjecanjima i popela se na osmo mjesto u Primeri. Ukoliko uspiju u nedjelju u gostima svladati i Real Sociedad, maksimalno će zapaliti atmosferu uoči dolaska Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider