Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika kriza

VIDEO Mourinho na rubu otkaza: Chelsea opet izgubio!

Chelsea je u 12. kolu Premier lige, bez kažnjenog trenera Josea Mourinha, gostovao kod Stokea i upisao je novi poraz, treći u nizu, a čak sedmi ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako se je nastavila ovosezonska priča aktualnih prvaka, koja se odvija po scenariju "s lošeg na gore". Pobjednički gol za Stoke zabio je Marko Arnautović u 53. minuti. Chelsea se nalazi na 16. mjestu, samo tri boda iznad zone ispadanja.

Bilićev West Ham je u subotu na domaćem terenu odigrao 1-1 protiv Evertona, ali i dalje je visoko, na petom mjestu sa četiri boda manje od vodećeg trojca.

West Ham je poveo golom Argentinca Manuela Lanzinija u 30. minuti, a poravnao je Romelu Lukaku u 43. Nikica Jelavić odigrao je samo tri minute za "čekičare".

Leicester je nastavio sa dobrim igrama, svladao je Watford sa 2-1 pogocima Kantea (52) i Vardyja (65-pen). Andrej Kramarić, kao i u prošlom kolu, nije dogurao niti do klupe za rezerve Leicestera.
Leicester je treći sa 25 bodova, koliko ima i vodeći dvojac, Manchester City i Arsenal, koji igraju u nedjelju. Leicester je osvojio čak 15 bodova više negoli prošle sezone u istom razdoblju.

Korak sa vodećima drži i Manchester United, koji je svladao West Bromwich Albion sa 2-0, a strijelci su bili Jesse Lingard (52) i Juan Mata (90+1-pen) .

Newcastle je upisao prvu pobjedu u posljednjih 13 gostovanja, svladavši Bournemouth 1-0 i time se je malo odmakao od dna ljestvice

U nedjelju se igra londonski derbi, Arsenal dočekuje Tottenham, a u ostalim susretima sastaju se Aston Villa - Manchester City i Liverpool - Crystal Palace.

REZULTATI:
West Ham United 1 Manuel Lanzini 30
Everton 1 Romelu Lukaku 43
- - -
Norwich City 1 Jonathan Howson 70
Swansea City 0
- - -
Manchester United 2 Jesse Lingard 52, Juan Mata 90+1-pen
West Bromwich Albion 0
- - -
Leicester City 2 N'Golo Kante 52, Jamie Vardy 65-pen
Watford 1 Troy Deeney 75-pen
- - -
Sunderland 0
Southampton 1 Dušan Tadić 69-pen
- - -
AFC Bournemouth 0
Newcastle United 1 Ayoze Perez 27

- - -

Stoke City 1 Marko Arnautović 53
Chelsea 0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider