Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte zašto

VIDEO: Modrić ne može zaustaviti Sergija Ramosa, ali nije ni čudo...

Nogometaši Real Madrida pripremaju se za sutrašnji spektakl u Ann Arboru, u saveznoj državi Michigan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid odigrat će u subotu posljednju utakmicu na jakom pripremnom turniru International Champions Cup koji se održava diljem SAD-a. Izgubili su šanse za finale, ali se svi nadaju dostojnom oproštaju u velikom spektaklu s Manchester Unitedom.

Utakmica će se igrati na legendarnom stadionu 'Big House', na kojem igra sveučilišna momčad američkog nogometa Michigan Wolverines. Radi se o najvećem stadionu u SAD-u na kojem je nedavno bilo čak 115 tisuća gledatelja (nemaju stolice već klupe).

Momčad Reala zabavljala se na jednom treningu upravo igranjem 'footballa'. Luka Modrić igrao je s Xabijem Alonsom i Baleom u momčadi, a u jednoj je obrambenoj akciji ostao jedan na jedan sa Sergijom Ramosom. Branič Reala lako se riješio Modrića, no hrvatski veznjak nema fizikalije za američki nego za nogomet kakvog ga mi znamo.

Američkoj Javnosti sigurno je drago vidjeti da su najveće nogometne zvijezde malo zaigrale i njihov sport, ali mi jedva čekamo spektakl Reala i Van Gaalovog Man Uniteda. Modrić je bio sjajan u prošloj utakmici, a mogao bi zaigrati i Cristiano Ronaldo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider