Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sevilla dobila tri penala

VIDEO Mandžukić zabio za Juventus u velikom preokretu kod Man Cityja!

Odigrano je prvo kolo Lige prvaka u skupinama C i D.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić zabio je za Juventus koji je u gostima pobijedio Manchester City 2:1 nakon što su gubili do 70. minute.

Mandžukić je izjednačio nakon što ga je sjajnom dijagonalom uposlio Paul Pogba. Pobjegao je svom čuvaru i uz pomoć vratnice matirao Joea Harta. Mandžin pogodak možete vidjeti OVDJE. Prethodno su Građani vodili poslije autogola Giorgija Chiellinija.

Osam minuta prije kraja susreta Alvaro Morata je sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora donio pobjedu europskom doprvaku.

VIDEO Manchester City - Juventus 1:2

U drugom susretu iz skupine D Sevilla je deklasirala Borussiju Moenchengladbach 3:0 uz tri dosuđena, a dva realizirana kaznena udarca. Sevilla je povela u 47. minuti golom Kevina Gameira iz jedanaesterca. Gameiro je tri minute kasnije mogao postići i drugi pogodak, no promašio je jedanaesterac. Točnije uzdrmao je vratnicu.

U 66. minuti je češki sudac Pavel Kralovec dosudio i treći kazneni udarac za domaći sastav. Ovoga puta pucao je i to precizno Banega. Uvjerljivo slavlje Seville potvrdio je Konopljanka u 84. minuti.

VIDEO Galatasaray - Atletico Madrid 0:2

U skupini C Atletico Madrid je u Istanbulu pobijedio Galatasaray 2:0, a Španjolci su sav posao obavili u prvom poluvremenu kada je Antoine Griezmann (18, 25) dva puta zatresao suparničku mrežu.

Benfica se prvo poluvrijeme mučila protiv Astane no u nastavku je očekivano stigla do tri boda. Golove u pobjedi 2:0 zabili su Nico Gaitan (51) i Mitroglu (62).

Skupina C:

Benfica - Astana 2:0 (Nicolas Gaitan 51, Konstantinos Mitroglou 62)

Galatasaray - Atletico Madrid 0:2 (Antoine Griezmann 18,25)

Skupina D:

Manchester City - Juventus 1:2 (Giorgio Chiellini 57-ag/MARIO MANDŽUKIĆ 70, Alvaro Morata 81)

Sevilla - Borussia Moenchengladbach 3:0 (Kevin Gameiro 47pen, Ever Banega 66pen, Jevhenij Konopljanka 84). Promašeni penal: Kevin Gameiro (Sev, 50)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider