Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kane spasio Spurse

VIDEO 'Ludnica' između Evertona i Leicestera, Kramarić promašivao

U susretu 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton i Leicester City su odigrali 2-2, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijeli susret za gostujući sastav promašivši dvije izgledne prilike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon miroljubivog prvog dijela u kojem nije bilo golova, u drugih 45 minuta vidjeli smo zanimljiv nogomet i četiri gola. Po dva na svakoj strani. Everton je poveo 1-0, gosti su okrenuli rezultat, a potom su domaćini u samoj završnici uspjeli iščupati bod. Strijelci za Everton bili su Steven Naismith (57) i Matthew Upson (88-ag), a za Leicester David Nugent (63) i Esteban Cambiasso (70). Kramarić je odigrao cijeli susret za Leicester, a u svakom poluvremenu je imao po jednu izglednu priliku, no pucao je preko gola.

U drugom nedjeljnom ogledu Tottenham i West Ham su također odigrali 2-2, a domaćin je uspio izjednačiti postigavši dva gola u posljednjih devet minuta. West Ham je poveo golovima Cheikhoua Kouyatea (22) i Diafre Sakha (62), a za Spurse su zabili Danny Rose (81) i Harry Kane (90+5).

Na ljestvici vodi Chelsea sa 60 bodova, pet više od Manchester Cityja, a treći je Arsenal sa 48 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Burnley (22), Aston Villa (22) i Leicester City (18).

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider