Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki prijatelji

VIDEO Legenda legendi: 'Unio si magiju u sport koji volim'

Kobe Bryant objavio je u ponedjeljak da mu je ova NBA sezona posljednja u njegovoj nevjerojatnoj karijeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Kobe Bryant u ponedjeljak objavio da na koncu ove sezone završava NBA karijeru brojne su društvene mreže 'eksplodirale'. Mnogi su odvojili trenutak kako bi odali počast jednom od najvećih košarkaša svih vremena, a to je ove srijede napravio i po mnogima najveći nogometaš svih vremena - Leo Messi.

Najveći nakon Jordana: Nikad više neće biti novog Kobea Bryanta

Baš kao što je Kobe Bryant veliki ljubitelj nogometa, tako je i Messi veliki zaljubljenik u košarku, naročito NBA. To i ne čudi s obzirom da je Argentina dala mnogo kvalitetnih košarkaša, čak i NBA prvaka poput Manua Ginobilija i Fabricija Oberta.

"Uvijek je tužno čuti da sportaš odlazi u mirovinu. Kobe Bryant odlazi u povijest kao jedan od najvećih ikada i kao čovjek koji je unio magiju u sport koji volim. Želim ti sve najbolje u novom poglavlju tvog života", napisao je Messi na svom Instagram profilu i uz to priložio fotografiju Bryanta u trenucima njegove velike sreće.

Messi i Bryant družili su se u nekoliko navrata, a najviše su se zbližili za vrijeme snimanja reklama za avionsku kompaniju Turkish Airlines. Tko bi mogao zaboraviti urnebesne reklame kada se natječu tko će napraviti atraktivniji 'selfie' ili kada svojim košarkaškim / nogometnim sposobnostima nastoje impresionirati dječaka u avionu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider