Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi težak poraz

VIDEO: Katastrofa Inzaghijevog Milana protiv Manchester Cityja!

U dvije dosad odigrane utakmice na predsezonskom pripremnom turniru International Champions Cupu nogometaši Milana doživjeli su dva teška poraza. Sinoć ih je u Pittsburghu pregazio Manchester City sa čak 5-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su s 3:0 izgubili od grčkog Olympiacosa, protiv Manchester Cityja su nogometaši Milana već nakon 26 minuta igre gubili 4-0 i pobjednik je bio odlučen.

Dvostruki strijelac za sastav Manuela Pellegrinija bio je Stevan Jovetić, dok su po jednom mrežu Milana tresli Jesus Navas, Scott Sinclair i Iheanacho. Počasni gol za Milan postigao je Sulley Muntari.

Pippo Inzaghi kaže da se njegova momčad mora popraviti u svim aspektima igre.

''Svi mogu vidjeti da se moramo popraviti u mnogim područjima. Ne radimo zajedno dugo, a iza nas je sezona u kojoj smo završili osmi. Čeka nas velik posao. Bili smo dobri u posjedu lopte, ali moramo se usredotočiti na trenutke kada nemamo loptu. Razočaran sam jer smo primili dva gola nakon što smo stvorili prilike. Bez lopte nismo dovoljno opaki i moramo bolje reagirati kada izgubimo posjed. Rad je jedina stvar koja će nam omogućiti da uskoro postanemo kompetitivni'', objasnio je Inzaghi.

Milanu u sklopu ovog pripremnog turnira još predstoji ogled protiv Liverpoola sljedećeg vikenda.

''Ljut sam na sebe jer je u smislu izvedbe krivnja moja, zajedno s mojim osobljem. Ali vratit ćemo se na pravi put. Moramo primati manje golova i moramo se popraviti u tom aspektu.''

Liverpool je pak na Soldier Fieldu u Chicagu pobijedio Olympiacos 1-0 ranim pogotkom Raheema Sterlinga iz 6. minute. Jedini gol na susretu Sterling je zabio pospremivši odbijanac nakon udarca Daniela Sturridgea.

Liverpoolu je ovo bio prvi susret na turniru, a predstoje im ogledi protiv Olympiacosa i Manchester Cityja.(TS)

International Champions Cup, skupina B:

Manchester City - Milan 5-1 (Jovetić 12, 53, Sinclair 14, Navas 23, Iheanacho 26 / Muntari 42)

Liverpool - Olympiacos 1-0 (Sterling 6)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider