Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljede ga uništile, ali...

VIDEO Zaboravljeni engleski as oduševio prvim golom za novi klub

Jedan od najtalentiranijih engleskih nogometaša i dalje igra, daleko od svjetla velike pozornice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joe Cole igrač je koji je Chelseaju u sedam godina dao puno, ali, složit će se mnogi, ni približno onoliko koliko je nagovještavao njegov talent.

Atipičnog engleskog nogometaša, koji je plijenio svojim tehničkim, a ne trkačkim i borbenim kapacitetima, zaustavile su ozljede. Količina peha koja ga je pratila u seniorskom nogometu, još otkako je napustio matični West Ham, upravo je nevjerojatna i glavni je razlog što Cole nikad nije postao igrač svjetske klase, iako je malo Engleza se moglo pohvaliti njegovim znanjem.

Ipak, sinoć je pokazao dašak svog talenta...

Cole je trenutno igrač Aston Ville koja ga je 16. listopada poslala na jednomjesečnu posudbu u Coventry City, člana engleske League One (treći rang).

Coventry je u zaostaloj utakmici ugostio Barnsley, ali se protiv sastava koji drži tek 22. mjesto na ljestvici dosta mučio, sve dok Cole nije prelomio utakmicu. Pri rezultatu 3:2 uzeo je jedan slobodnjak na otprilike 25 metara od gola i majstorski pogodio preko živog zida. Do kraja je Barnsley uspio tek smanjiti rezultat za konačnih 4:3.

Bio je to prvi Coleov gol otkako je stigao u Coventry, a navijači ovog nekadašnjeg člana Premierlige nadaju se kako će ostati u njihovom klubu i duže od planiranog. Na potezu je Aston Villa, koja u Premierligi tavori na dnu i zasad je najveći kandidat za ispadanje. Ako novi trener Remi Garde odluči da mu Cole može pomoći u grčevitoj borbi za ostanak, Coventry tu neće moći ništa učiniti.

Tablice vam donosi SofaScore Rezultati

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider