Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne voli suprotstavljanje

VIDEO Je li moguće da je Jose Mourinho pao ovako nisko?

Sapunici oko Chelseajeve fizioterapeutkinje, lijepe Eve Carneiro, nema kraja. Kao što se moglo i pretpostaviti Joseu Mourinhu nije se svidio njen posljednji potez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, fiozioterapeutkinja Carneiro došla je pod 'svjetla reflektora' nakon što je Mourinho na nju poludio u završnici utakmice Chelsea - Swansea. Carneiro je instiktivno utrčala na travnjak kako bi pomogla najboljem igraču Chelseaja Edenu Hazardu, kojeg je grubljim prekršajem zaustavio jedan od igrača Swanseaja.

Liječnica Chelseaja se oglasila nakon napada Mourinha

Kada je vidio svoju glavnu fizioterapeutkinju kako utrčava na travnjaka Mourinho je poludio. Naime, svaki put kada liječnici utrče na travnjak da pruže pomoć igraču taj isti igrač moram napustiti travnjak i tražiti dopuštenje glavnog suca da ga pusti natrag u igru. Kako je Chelsea već igrao s igračem manje, izlazak Hazarda značio bi da će posljednje trenutke utakmice igrati s njih devet.

Mourinho je nakon utakmice nazvao Carneiro impulzivnom i naivnom, te ju je prozvao da ne razumije igru. Engleski mediji odmah su napumpali situaciju pa je Portugalac došao na udar javnosti. Njegov histeričan ispad zbog poteza liječničke službe malo je tko držao opravdanim.

"Želim se zahvaliti javnosti na velikoj potpori. Stvarno to jako cijenim", napisala je na Facebooku vjerojatno najpoznatija nogometna fizioterapeutkinja na svijetu.

Takvo se oglašavanje očito nije svidjelo Mourinhu, jer je lijepu fizioterapeutkinju, kako tvrde engleski mediji, udaljio iz prve momčadi. Carneiro više neće za vrijeme utakmica sjediti na klupi Chelseaja i utrčavati na travnjak, već će njen zadatak biti pomaganje igračima na trening-igralištu Cobham.

Iz Chelseaja su poručili da interne stvari ne iznose u javnost, tako da ne možemo sa stopostotnom sigurnošću reći da Carneiro neće i dalje biti prva koja će utrčavati na travnjak kako bi pomogla igraču u nevolji.

Spomenuta utakmica Chelseaja i Swanseaja završila je 2:2, no Carneiro sigurno nije kriva za prosipanje bodova prvaka na početku sezone...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider