Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga Ronaldo

VIDEO Gdje god Messi dođe vlada ludilo: Evo što je rekao u Londonu

Ekipa Nove TV u Londonu je dočekala Lea Messija. Gdje god on dođe - plijeni maksimalnu pozornost...

Argentinski superstar u našu je kameru otvoreno priznao da ga je na početku iznenadila igra naše reprezentacije, te otkrio što misli o načinu na koji ga na travnjaku koristi izbornik Martino.

Čovjek kojem su dodijeljene četiri Zlatne lopte u srijedu je nakon 45 minuta gubio od Hrvatske: "U prvome poluvremenu nismo mogli kontrolirati igru kako smo htjeli. U drugom smo napravili promjenu i to je bilo vidljivo. To nam je pomoglo da budemo bolji", izjavio je Lionel Messi.

Igrao je na poziciji desnog krila i ponovno bio najbolji igrač na terenu: "Ugodna mi je ta pozicija. Argentina ima fantastičnih napadača i moramo ih iskoristiti, a ako ja moram igrati na drugoj poziciji i ako je to dobro za momčad, nemam ništa protiv toga. Igrao sam to i prije."

U utorak okršaj s Ronaldom na Old Traffordu

Većina neutralnih navijača, koji nisu navijali za Hrvatsku ili Argentinu, na Boleyn Ground su došli vidjeti Barceloninog čarobnjaka: "Zahvalan sam im. Nije to bilo samo meni nego cijeloj Argentini. I Carlitosu, naravno, koji je igrao ovdje. Sad su ga vidjeli u našem dresu. Bilo je očekivano i zahvalni smo jer su navijali za Argentinu."

U utorak Messija očekuje dvoboj protiv Portugala u 'kazalištu snova'. Svijet broji dane do okršaja Messija i Ronalda na legendarnom Old Traffordu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider