Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će zauvijek pamtiti

VIDEO Evo kako je Mourinho reagirao na poziv dječaka (6) da preuzme njegov klub

Maleni Jude je potpuno opsjednut Aston Villom i teško mu pada što je njegov klub pri dnu tablice. Stoga se odlučio potražiti pomoć od slavnog Mourinha i poslati mu pismo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Dragi gospodine Mourinho, ja sam Jude, imam šest godina i navijam za Aston Villu. Vi ste mi omiljeni trener. Možete li, molim vas, preuzeti Villu i dovesti Diega Costu sa sobom. Potrebna nam je pomoć'', stoji u pismu kojega je šestogodišnji Jude Branson iz Birminghama poslao treneru Chelseaja Joseu Mourinhu.

Maleni Jude, po riječima njegovog oca, je potpuno opsjednut Aston Villom i teško mu pada što je njegov klub pri dnu tablice. Stoga se odlučio potražiti pomoć od slavnog Mourinha i poslati mu pismo.

Nogometne zvijezde tjedno dobivaju na stotine ovakvih pisama koja obično ostaju neodgovorena. No, Mourinha je očito pismo dirnulo i kada se dječak u četvrtak vratio iz škole, kod kuće ga je dočekalo iznenađenje. Mourinho nije pristao voditi Aston Villu, no Judeu je poslao fotografiju s potpisom.

''Nije dobio ono što je želio, ali je dobio sljedeću najbolju stvar'', spoznaju da je njegovo pismo stiglo do onoga kome je bilo namijenjeno. Možda je sve to usadilo neku novu ideju u Mourinhovu glavu pa jednog dana zaista preuzme Aston Villu'', rekao je njegov otac Phil za Birmingham Mail.

A dok Mourinho ne dođe u Villu, njegova će uokvirena fotografija krasiti sobu ovoga dječaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider