Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispao je licemjeran

VIDEO Blamaža Sergija Ramosa: Napao Piquea, pa ga mediji 'provalili'

U kampu španjolske reprezentacije više od pobjeda u kvalifikacijama priča se o odnosu Sergija Ramosa i Gerarda Piquea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošli su dani Xavija i Ikera Casillasa. Španjolska reprezentacija ovih je dana interpretirana kroz odnos Sergija Ramosa i Gerarda Piquea. Spomenuti majstori i mirotvorci više ne stanuju u Španjolskoj, a s njima je reprezentacija malo izgubila i na slozi.

Zviždanje navijača Gerardu Piqueu postalo je gotovo pitanje nacionalnog interesa, naravno u kontekstu reprezentacije. Njegova slavlja u kojima se dotaknuo rivala iz Madrida nisu dobro odjeknula u javnosti i mnogi smatraju kako to nije dobro ni za reprezentaciju koju su izmirili i do naslova odveli legende Iker i Xavi.

I Sergio Ramos se na to pitanje osvrnuo čak i na službenoj press konferenciji. Pitanja nije mogao izbjeći, odgovore jest. Ali nije htio…

''Svi rade pogreške. I ja radim pogreške. No, za mene ne postoji nitko drugi kada nešto slavim. Piqueovi potezi ne pridonose odnosima rivala Reala i Barce'', rekao je, između ostalog, Ramos na tu temu.

No, u ovim vremenima ništa ne može proći nekažnjeno pa tako ni ova izjava Ramosa. Nekoliko minuta nakon tih izjava Internet je bio preplavljen snimkama slavlja Realove 'decime'. Tada se baš Ramos putem mikrofona ponašao na isti način kao i prozvani Pique. Zadirkivao je gradske rivale iz Atletica pjesmicom koju su, istina, njihovi navijači zadirkivali Realove navijače.

Tako je Ramos u očima javnosti ispao licemjeran, a Španjolci se nadaju kako će odnosi između igrača Reala i Barcelone opet biti kao u vrijeme velikih prijatelja i gospode, Xavija i Ikera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider