Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U istom ritmu

VIDEO Bayern nastavio gaziti bundesligaše, raspucao se i Lewandowski

Bayern je nakon demoliranja Hamburga (8:0) nastavio u istom ritmu na gostovanju kod Paderborna i slavio 6:0, što je pobjeda kakvu u ovom kolu nismo vidjeli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je nakon demoliranja Hamburga (8:0) nastavio u istom ritmu na gostovanju kod Paderborna i slavio 6:0, što je pobjeda kakvu u ovom kolu nismo vidjeli.

Najbliže takvom uvjerljivom rezultatu bio je Mainz protiv Eintracht Frankfurta (3:1). To su ujedno i jedine pobjede današnjeg dana, sve ostale utakmice završile su remijem, a u 18:30 igraju Köln i Hannover te sutra HSV i Borussia M. (15:30), kao i Wolfsburg i Hertha (17:30).

No, najviše pažnje plijeni ta nevjerojatna lakoća pobjeđivanja Guardioline momčadi u Bundesligi. Dok se u Ligi prvaka muče, pa ne mogu ni gol zabiti Šahtaru (0:0), u domaćem prvenstvu nemaju ni najmanje problema. Čak se raspucao i osporavani Lewandowski te zabio prva dva (24', 37'). Potom je Hartherz u 62. dobio crveni te skrivio jedanaesterac i Paderborn nije mogao ništa osim prihvatiti činjenicu da će teško izgubiti.

Robben je u 63. bio sigurni realizator, odmah u 72. pridodao se među strijelce Ribery, zatim Weiser (78') i potom još jednom Robben u 86.

Naravno, Bayern je ostao prvi i ima 55 bodova, slijedi Wolfsburg s 44 i utakmicom manje, a potom je daleko pratnja - Borussia M. ima 36, a Schalke 35 bodova.

REZULTATI:

Augsburg - Bayer Leverkusen 1:2
Freiburg - Hoffenheim 1:1
Mainz - Eintracht Frankfurt 3:1
Paderborn - Bayern 0:6
Schalke - Werder 1:1
Koln - Hannover 18:30

Petak (20. veljače):

Stuttgart - Borussia D. 2:3

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider