Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva golčina

VIDEO Barca zaustavljena u Rimu: Ter Stegen dobio gol s centra!

Aktualni europski nogometni prvak Barcelona krenuo je u obranu naslova odigravši u Rimu 1-1 protiv Rome, a susret je obilježio pogodak Florenzija s centra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je povela u 21. minuti golom Luisa Suareza na asistenciju našeg Ivana Rakitića. Tri minute kasnije dogodila se i sporna situacija kada je Romin vratar Wojciech Szczesny pokupio Suareza, no nizozemski sudac Bjorn Kuiper nije pokazao na bijelu točku. Roma je izjednačila u 31. minuti jednim od najljepših golova u povijesti Lige prvaka. Florenzi je opalio uz aut liniju gotovo s centra i iznenadio Marca-Andrea ter Stegena. Rakitić je igrao do 61. minute kada ga je zamijenio Rafinha.

Sve golove s utakmice Rome i Barcelone možete pogledati OVDJE.

U drugom susretu iz skupine E Bayer Leverkusen je pobijedio BATE Borisov 4-1. 'Apotekari' su poveli već u četvrtoj minuti golom Admira Mehmedija, no BATE je izjednačio devet minuta kasnije, a strijelac je bio Nemanja Milunović. U nastavku susreta Hakan Calhanoglu (47, 75-11m) i Hernandez (59) donijeli su pobjedu njemačkom sastavu.

U skupini G Chelsea je na Stamford Bridgeu rutinski odradio posao protiv Maccabi Tel Aviva pobijedivši 4-0. Strijelci su bili Willian (15), Oscar (45+3-11m), Diego Costa (58) i Fabregas (78). 'Bluesi' su imali i kazneni udarac u šestoj minuti, no Hazard je bio neprecizan.

U drugom dvoboju Dynamo Kijev i Porto su odigrali 2-2. Domaćin je poveo u 20. minuti golom Oleha Guseva, a izjednačio je tri minute kasnije Vincent Aboubakar. Isti je igrač u 81. minuti doveo goste u vodstvo, no u 89. minuti je izjednačio Bujalskij.

Domagoj Vida nije nastupio za kijevski sastav.

U skupini H Zenit je na Mestalli pobijedio Valenciju 3-2. Gosti su vodili 2-0, Valencija se vratila s dva gola, no bodovi su ipak otišli u Rusiju. Strijelci za Zenit bili su Hulk (9, 44) i Witsel (74), a za domaćine Joao Cancelo (55) i Andre Gomes (73).

Gent i Lyon su odigrali 1-1 nakon što je belgijski sastav završio utakmicu s dva igrača manje, a Lyon je promašio i kazneni udarac. Domaćin je od 41. minute igrao bez isključenog Brechta Dejaegerea. Lyon je poveo u 58. minuti golom Jalleta, a Belgijanci su s igračem manje poravnali deset minuta kasnije, a strijelac je bio Miličević. U 87. minuti Gent je ostao bez još jednog igrača, isključen je Foket koji je skrivio kazneni udarac, no Lacazette je propustio priliku donijeti 'lavovima' pobjedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider