Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva nova pogotka Ronalda

VIDEO Almeria propustila priliku zagorčati život Realu

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici ove kalendarske godine nogometaši Real Madrida uvjerljivo su slavili na gostovanju kod Almerije s 4-1, iako je moglo biti puno kompliciranije da je domaćin koristio svoje prilike...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je upisao 20. uzastopnu pobjedu uvjerljivim rezultatom, ali ne i toliko uvjerljivom igrom. Poveli su 'kraljevi' u 34. minuti nakon što je udarac Isca domaći igrač skrenuo glavom u vlastitu mrežu. Pogodak se u konačnici ipak upisao veznom igraču Reala.

Pet minuta kasnije Almeria je izjednačila prekrasnim pogotkom Verze, koji je gromovito pogodio donji desni kut gola Ikera Casillasa s nekih 20-ak metara.

No na predah s prednošću ipak ide Real, nakon što je Gareth Bale iskoristio precizno ubacivanje Tonija Kroosa i glavom zabio svoj sedmi prvenstveni pogodak.

U nastavku je, točnije u 62. minuti, Almeria propustila zabiti iz jedanaesterca, koji je skrivio Marcelo. Casillas je obranio udarac strijelcu jedinog pogotka za Almeriju - Verzi.

Rezulatat se nije mijenjao do 81. minute kada je najprije Cristiano Ronaldo zabio svoj prvi pogodak nakon nesebične asistencije Karima Benzeme, a onda i svoj drugi nakon dodavanja Carvajala. Bili su to 24. i 25. pogodak Cristiana Ronalda i Primeri ove sezone!

Real Madrid 2014. godinu zatvara na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s 39 bodova, 13 pobjeda, dva poraza (bez remija) i gol razlikom 55-13.

Pred Kraljevskim klubom je sada Svjetsko klupsko prvenstvo, koje započinje već ove subote u Maroku. Real u polufinalu očekuje dvoboj protiv boljeg iz susreta meksičkog Cruz Azula i australskog Western Sydneyja.

Primera, 15. kolo, rezulat:
Almeria - Real Madrid 1-4 (Verza 39 / Isco 34, Bale 42, Cristiano Ronaldo 81, 88)

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider