Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliko pojačanje

Vatreni navijač potpisao za Hajduk: 'Konačno! Jedva čekam istrčati na prepun Poljud!'

Hajduk je razveselio svoje navijače objavom o konačnom završetku transfera Hrvoja Milića iz Rostova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Papiri iz Rostova konačno su stigli i Hrvoje Milić će opet zaigrati za voljeni mu klub. Potpisao je na tri godine, javlja službena stranica kluba. Ovaj 26-godišnjak i rođeni Osječanin dokazani je vatreni navijač Hajduka. U prvom kolu na derbiju s Dinamom opet je bodrio svoju momčad s ograde maksimirskog juga gdje je bila smještena Torcida.

Već tada se očekivao potpis za Hajduk, ali su ljudi iz Rostova otezali s papirima. Milić stiže u pravi trenutak jer Hajduk ima velikih problema na bekovskim pozicijama. Sad mu se ozlijedio i lijevi bek Pejić pa će Milić pokriti i zadržati poziciju na lijevoj strani obrane.

''Konačno! Jedva sam dočekao ovaj trenutak da se napokon sve riješilo i da se konačno vraćam u Hajduk. Imam stvarno velike ambicije i jako sam veliki optimist. Vidim da Hajduk ima jednu mladu, talentiranu momčad i da možemo puno napraviti. Prvi cilj je proći Liberec i plasirati se u Europsku ligu, a i u prvenstvu možemo puno. Jedva čekam istrčati na prepun Poljud'', kazao je Milić.

Donedavni reprezentativac i veliki navijač Hajduka

Hrvoje Milić je još prošle jeseni protiv Malte igrao za hrvatsku reprezentaciju što dovoljno govori kakav igrač stiže na Poljud. Izbornik Kovač nije ga zvao na posljednje akcije reprezentacije, a Milić se nada kako će u Hajduku opet zaraditi poziv Nike Kovača.

Navodno je ovog ljeta zbog obećanja Hajduku odbio odlazak u Feyenoord, a poznato je kako prije dvije godine nije iz Istre 1961 htio u Dinamo upravo zbog privrženosti bijelom dresu. Tada je otišao u ruski Rostov koji je sad u teškoj financijskoj situaciji pa su mnogi igrači dobili, prije ili kasnije, čiste papire.

Ovo je njegov drugi dolazak u Hajduk u kojeg je stigao sa 17 godina, ali nije uspio izboriti mjesto u tadašnjoj momčadi.

Burić može odahnuti

Hajdukova obrana bi tako trebala izgledati puno bolje u nastvaku sezone. Jučer je dogovoren dolazak, vjerojatno na posudbu, argentinskog braniča (može igrati na boku, stopera i zadnjeg veznog) Juliana Velazqueza. On stiže iz Palerma koji će ga ustupiti Bijelima zbog viška igrača izvan EU.

S ovom dvojicom na bočnim pozicijama trener Burić bi trebao odahnuti. Radi se o iskusnijim braničima koji će zamijeniti mlade pejića i Tudora. Ovaj potonji je hrabro odigrao na bekovskoj poziciji iako je po vokaciji vezni igrač i sad bi mogao dobiti mjesto u rotaciji na nekoj prirodnijoj poziciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider