Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ambicije rastu

Pojačanje koje im jako treba: Hajduk doveo Argentinca iz Serie A

Hajduk je dovršio posao o kojem se pričalo posljednjih nekoliko tjedana. Kako doznajemo iz naših pouzdanih izvora, u Split dolazi Argentinac Julian Velazquez, koji će staviti potpis na ugovor u iduća 24 sata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac Velazquez dolazi iz Palerma, a riječ je o 24-godišnjem braniču koji može jednako igrati na poziciji stopera i desnog beka. On bi trebao biti riješenje za desnu stranu obrane, na kojoj trenutno igra Fran Tudor, koji pak nije obrambeni već krilni igrač.

Velazqueza je u siječnju ove godine Palermo kupio iz Independientea, ali ga nisu mogli registrirati jer talijanski klubovi po sezoni mogu dovesti samo jednog igrača izvan Europske unije. Kompromisno rješenje pronađeno je u obliku posudbe u rumunjski Gaz Metan Medias za kojeg je na proljeće odigrao 14 utakmica.

Što se tiče lijeve strane obrane, Hrvoje Milić je do zadnjeg detalja dogovorio s Hajdukom, ali njegov potpis ugovora još će neko vrijeme pričekati jer Rostov inzistira da im oprosti veliki dio dugova, zbog čega su se i našli na arbitraži.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider