Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudan potez

Veliki propust Reala ili skrivena namjera? Modrić će biti neugodno iznenađen!

Real Madrid je predstavio autobus za novu seznu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na turneji u Australiji Real Madrid predstavio je službeni autobus za sljedeću sezonu. Naravno da je ukrašen klupskim motivima i portretima igrača Reala.

VIDEO Prostački ispad Ronalda: Ljubomoran, uvrijeđen i spreman na odlazak!?

Zanimljivo je da među četrnaestoricom igrača čiji su portreti na autobusu nema nijednog vratara, a ni nekih velikih zvijezda. Isco, Nacho, Coentrao, Lucas Silva, Kroos, Arbeloa i Benzema na jednoj su strani, a na drugoj Illarramendi, Marcelo, Carvajal, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Pepe i Bale.

Sigurno ste zamijetili da među nabrojanima nema hrvatskog veznjaka Luke Modrića, nema ni Jamesa Rodrigueza, a ni Raphaëla Varanea, Jesea i Keylora Navasa. Dakle, pet velikih zvijezda i iznimno važnih igrača, posebice se to odnosi na Modrića, Jamesa i Varanea.

Mnoge je to neugodno iznenadilo, vjerojatno i nabrojane igrače. Neki španjolski mediji se pitaju kako je moguće da se Realu dogodio takav propust i daje li neke sugestije?

Odmah se povukla paralela s Realovim reklamnim spotom za najavu nove sezone, gdje nije bilo Carla Ancelottija.

U tom trenutku još se nije znala sudbina talijanskog stručnjaka, ali upravo je taj spot nekima analitičarima u Španjolskoj bio jasan znak da će Florentino Perez uručiti otkaz Talijanu, iako je predsjednik Reala tada još uvijek tvrdio da ništa nije odlučeno. Kasnije se pokazalo da su dobro naslutili. Govori li nešto ova priča s autobusom?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider