Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poput košarkaša Jordana

Veliki preokret: Prihvatio ponudu Cityja nakon što je obećao da će ostati

Kapetan Aston Ville Fabian Delph, koji je ranije ove godine potpisao novi ugovor s klubom i prije par dana odbio City, na pragu je potpisa za Pellegrinijevu momčad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto poput košarkaša DeAndrea Jordana, koji je obećao potpisati za Dallas pa se u zadnji tren predomislio i vratio u L.A., postupio je i engleski nogometni reprezentativac iz Aston Ville. Nakon što je protekli vikend odlučno odbio prijeći u City, sada je prošao liječnički u istom klubu i na pragu je odlaska iz Birminghama.

Delph je prije nekoliko dana čak objavio i priopćenje u kojem je obećao da će ostati u Villi, čiji je i kapetan.

''Svjestan sam da je u posljednjih 24 sata bilo intenzivnih nagađanja oko moje budućnosti, ali želim oko toga biti potpuno jasan. Ne odlazim nigdje. Ostajem u Villi i jedva čekam kao kapetan povesti ovaj veliki nogometni klub u novu sezonu'', izjavio je Delph prije šest dana za klupsku stranicu.

Očito mrtvo slovo na papiru, jer 25-godišnji veznjak, koji je imao klauzulu od osam milijuna funti, brzo se predomislio i odlučio pridružiti Pellegrinijevoj momčadi.

Ako se ovaj posao realizira do kraja, a vrlo je vjerojatno hoće, to će sigurno navući bijes Villinih navijača koji su u Delphu donedavno vidjeli idola koji je pokazao odanost i privrženost klubu. Sve do novog poziva Cityja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider