Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi 'galacticosi'

Veliki posao Reala i PSG-a: 'Kraljevi' slažu momčad iz snova

Predsjednici Real Madrida i PSG-a Florentino Perez i Nasser Al-Khelaifi iskoristili su utakmicu njihovih klubova na Parku prinčeva za poslovne razgovore.

Perez je iskoristio posjet Parizu za kušanje delicija iz francuske kuhinje i druženje s Al-Khelaifijem i bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem. Navodno je tijekom ručka u jednom trenutku pitao predsjednika PSG je li spreman prodati neke igrače u Realu bliskoj budućnosti.

Histerija oko Modrića: Hrvatski veznjak prošao liječnički pregled!

„Vi želite Verrattija, je li tako? E pa ja želim Jamesa Rodrigueza“, uzvratio je Al-Khelaifi jasno davši do znanja Perezu koga želi u zamjenu.

Stotinu milijuna eura za Verrattija

Perez je, pišu španjolski mediji, ostao pomalo zatečen kada mu je Al-Khelaifi rekao da za talijanskog veznjaka traži najmanje stotinu milijuna eura, ako mu nije spreman prepustiti Kolumbijca.

Verrattija je još prošle sezone želio Carlo Ancelotti, a ni Rafael Benitez nije imun na Talijana, za kojeg navodno misli da će uskoro biti najbolji vezni igrač na svijetu. Ako je Real doista zagrizao, ni stotinu milijuna eura neće biti prepreka koja bi odvratila Pereza.

Lako je moguće da PSG pristane i na razmjenu s nekim drugim igračem Reala. Osim Jamesa, Al-Khelaifiju se navodno sviđaju još Isco, Benzema i Varane. Naravno, Cristiano Ronaldo ostaje najveća želja, ali teško da će se Perez odreći svoje najveće zvijezde.

Hazard sve bliže Realu

No, ništa nije nemoguće, posebice ako Real i ove sezone ostane bez osvojenog trofeja. U tom slučaju nije nemoguće da Al-Khelaifi na ljeto započne pregovore s nekim drugim predsjednikom Reala.

Francuski L'Equipe piše kako Perez u isto vrijeme razmišlja i o nekim drugim igračima. Eden Hazard je sve bliže Santiago Bernabeuu. Nakon sukoba sa Joseom Mourinhom, Belgijac je spreman na odlazak iz Chelseaja. Real se čini najizglednijom opcijom. Hazard je pokrenuo lavinu „lajkom“ na tekst koji ga seli u Madrid. Teško da je to slučajno napravio.

Perez želi dovesti Hazarda i Verrattija, ali navodno ne želi prodati niti jednu od najvećih zvijezda. Talentirani Belgijac bio bi šlag na tortu. Perezova želja je vidjeti napad Reala u ovom sastavu: Ronaldo, Benzema, Bale, James i Hazard. Kad im se još pridodaju Modrić, Kross, Marcelo, Navas i ostali, onda to izgleda zastrašujuće. Na tragu originalnih "galacticosa".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider