Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
dva posljednja prvaka

Večeras veliki spektakli: Cristiano Ronaldo na svom terenu dočekuje Messija

Večeras će se diljem Europe igrati brojne prijateljske utakmice, a najzanimljivije će biti u Manchesteru, Glasgowu i Vigu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Celticu Parku večeras se sastaju Škotska i Engleska. Bit će to pravi 'otočki' spektakl dvije nacije koje žive u istoj državi. Da su Škoti rekli 'da' neovisnosti bio bi to prvi susret samostalne Škotske protiv Engleza.

Nešto južnije, u Manchesteru, sve je spremno za veliki spektakl između Argentine i Portugala. Ok, budimo pošteni, između Lea Messija i Cristiana Ronalda. Iako u Manchesteru žive i igraju Angel di Maria i Sergio Aguero, zna se tko su glavne zvijezde večeri.

Leo Messi je Argentinu na Svjetskom rvenstvu umalo odveo do naslova prvaka, baš poput Diega Maradone, ali izgubili su pehar u produžetku pobjedničkim pogotkom Gotzea. S druge strane, Ronaldo s Portugalom nije prošao ni prvi krug.

No, večer uoči današnje utakmice prodano je bilo 40 tisuća ulaznica za ovaj dvoboj. Zvuči puno, no Old Trafford prima skoro duplo više pa se svi nadaju kako će mnogi tijekom današnjeg dana krenuti po ulaznice.

Naši susjedi Slovenci dočekuju hit SP-a Kolumbiju, Talijani pak Albaniju samo dva dana nakon utakmice s Hrvatskom na San Siru, a poslastica će biti i dvoboj dva posljednja svjetska prvaka, Španjolske i Njemačke.

Prijateljske utakmice:

18.00 Grčka – Srbija
18.00 Bjelorusija - Meksiko
18.00 Slovenija – Kolumbija
19.00 Austrija – Brazil
19.30 Rumunjska – Danska
20.30 Mađarska – Rusija
20.45 Španjolska – Njemačka
20.45 Poljska – Švicarska
20.45 Irska – SAD
20.45 Argentina – Portugal
20.45 Italija – Albanija
21.00 Škotska – Engleska
21.00 Francuska - Švedska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider