Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će igrati?

Van Persie demantirao operaciju: Je li to dobro ili loše za Van Gaala?

Manchester United imat će možda jedan od najjačih napada na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radamel Falcao, kapetan Wayne Rooney i Robin Van Persie – zvuči zastrašujuće. Na papiru i je, no netko od ove trojice neće igrati u idealnih 11 Louisa Van Gaala ove sezone. Dolaskom Falcaa mnogi su prekrižili upravo Van Persieja, naročito nakon informacija o odlasku na operaciju.

Pojavila se priča kako je Nizozemac na Svjetsko prvenstvo išao zbog nagovora Van Gaala te kako ga je trebao propustiti zbog kronične ozljede koljena. Problem je trebao riješiti operacijom, no Van Persie je sve demantirao i tako mnogima zakomplicirao slaganje idealne postave Manchester Uniteda.

Nizozemski napadač odbacio je tvrdnje kako ga neće biti dobar dio sezone.

''To je glupost, impresioniran sam kolika je mašta onih koji su to izmislili'', poručio je nizozemskim medijima.

Sumnjamo kako će Radamel Falcao grijati klupu, baš kao i kapetan Rooney. Mjesta za trećeg napadača takve vrste u momčadi Van Gaala neće biti.

''Pozdravljam dolazak Falcaa. Najveći klubovi uvijek moraju ići po najbolje. No, i on će se morati izboriti za mjesto, baš kao i ja.''

Van Perise je poručio kako se neće predati. Nema nikakve operacije, a Van Gaal ima na izbor tri sjajna napadača. Jedino, čudno zvuči da će netko od te trojice grijati klupu, makar i onu Manchester Uniteda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider