Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pričao i o Ramosu

Van Gaal prvi put progovorio o tajnovitom napadaču: Mediji o njemu nisu pričali

Na pressici u ponedjeljak, Van Gaal je prvi put progovorio o iznenađenju koje planira dovesti kako bi ojačao Unitedov napad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski stručnjak bio je upitan kako planira nadomjestiti Van Persieja i Falcaa, te istaknuo da se ne radi o Pedru i Thomasu Mülleru, kao što su ranija izvješća sugerirala.

''On je u procesu. To nije napadač o kojem su mediji pričali, ali morate pričekati. Rok za transfere je do 31. kolovoza i moramo pričekati'', zagonetan je bio menadžer ManUtd-a.

Van Gaal je nakon toga raspravljao o nastavku interesa za Sergija Ramosa, ovaj put ga nazivajući po imenu, ali nije otišao predaleko i medijima otkrio nekakve detalje.

''Ne mogu govoriti o tim glasinama. Već sam rekao na puno konferencija, to je proces i možda je upravo Ramos u procesu. Nikad se ne zna'', rekao je nizozemski trener.

Ramosa se i dalje povezuje s prelaskom na Old Trafford, unatoč tome što je u potpunosti uključen u pripreme Real Madrida koji se nalazi na turneji po Australiji i tome što klub inzistira na tome da ostane u španjolskoj prijestolnici.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider