Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Petarda Rome, hat-trick Džeke

Senzacionalni Nikola Vlašić srušio Real Madrid: Povijesna pobjeda CSKA!

Kompletirano je drugo kolo Lige prvaka u skupinama E, F, G i H.

Galerija Slavlje Vlašića i suigrača (Foto: AFP) Varane i Vlašić (Foto: AFP) Igrači CSKA slave Vlašićev pogodak Realu (Foto: AFP) +3 Slavlje Vlašića i suigrača (Foto: AFP)

CSKA Moskva je u drugom kolu skupine G Lige prvaka s 1:0 svladao Real Madrid, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je naš Nikola Vlašić u drugoj minuti utakmice.

U 65. sekundi dvoboja s Kraljevskim klubom Vlašić je zabio nakon što je grubo pogriješio Sergio Reguilon Rodriguez, lijevi bek koji je zaigrao umjesto ozlijeđenog Marcela. Reguilon je htio vratiti loptu, ali ju je poslao u for Vlašiću koji je taj poklon iskoristio, pokraj Raphaela Varanea si našao prostor za šut i pogodio za veliko slavlje Rusa.

Vlašić je tako nakon gola i asistencije u prvom kolu Plzenu, ubilježio još jedan gol u Ligi prvaka koji će pamiti cijeli život. 

Real je napadao cijelo vrijeme, pogodili su dvije vratnice, gredu i imali puno prilika, ali nisu uspjeli zabiti ruskom reprezentativnom golmanu Igoru Akinfejevu, koji je isključen u 95. minuti zbog prigovora.

Luka Modrić je susret počeo na klupi, ušao je u 58. minuti, a tri minute prije kraja je i on propustio veliku priliku.

U drugoj utakmici ove skupine Roma je s čak 5:0 slavila na Olimpicu protiv Viktorije Plzen, a tri gola Česima je zabio Edin Džeko.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider