Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači kontra HNS-a

Uvijek vjerni: Cijena karata za Maltu je velika greška HNS-a

Nakon najgore posjete na Maksimiru u službenim utakmicama reprezentacije, oglasio se i Klub navijača Uvije vjerni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu Hrvatska – Malta na startu novom ciklusa kvalifikacija za veliko natjecanje u milijunskom Zagrebu gledalo je tek osam tisuća navijača. Povodom toga se oglasila i službena navijačka odnosno udruga Klub navijača Uvijek vjerni.

Fijasko na Maksimiru: Tko je kriv za nikad manju posjetu u Zagrebu?

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

U ima navijača hrvatske nogometne reprezentacije, s naglaskom na naše članstvo okupljeno u službenom Klubu navijača Uvijek vjerni slobodni smo, zapravo i dužni pokazati svoje istinsko neslaganje s cijenama ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Malte u utorak u Zagrebu.

Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom početku kvalifikacija mnoge su navijače doslovce šokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobiđu. Stoga, ovim putem izražavamo žaljenje zbog takve odluke čelništva Hrvatskog nogometnog saveza koje uistinu nije prepoznalo drastičnu gospodarsku situaciju u kojoj su žrtve brojni građani, među njima i hrvatski navijači.

Bez imalo empatije tako se postaviti prema navijačima koji su s reprezentacijom putovali i na kraj svijeta nije u redu i pošteno ni prema samim igračima reprezentacije koji su zaslužili podršku koju im Savez preskupim cijenama ulaznica oduzima.

Žalosni zbog takvog poteza glasno poručujemo Izvršnom odboru HNS-a da se s ovakvim odnosom prema navijačima nikad nećemo složiti.

Izvršni odbor KN UV

 

Tko je najviše kriv za slabu posjetu na utakmici Hrvatska - Malta?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider