Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svađa oko Liverpoola

Umiješao se i Platini, Rodgers ekspresno odgovorio Linekeru

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini smatra kako menadžer Liverpoola Brendan Rodgers treba objasniti navijačima zašto su Redsi protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu nastupili s rezervama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ne treba Rodgers meni objašnjavati zašto je Liverpool nastupio bez najboljih igrača, već svojim navijačima", kazao je Michel Platini dodavši kako Uefa neće poduzimati nikakvu akciju protiv kluba s Anfielda.

Liverpool je protiv Reala ušao u utakmicu bez niza prvotimaca koje je Brendan Rodgers želio sačuvao za vikend i derbi protiv Chelsea. Steven Gerrard, Coutinho, Jordan Henderson, Raheem Sterling i Mario Balotelli utakmicu su započeli na klupi, Daniel Sturridge je otpao bez ozljede, dok naš Dejan Lovren nije bio niti prijavljen ua utakmicu.

Liverpool je izgubio samo 0:1 nakon što je prije dva tjedna u najjačem sastavu na Anfieldu poražen 0:3: "Možda su bez najboljih igrača trebali igrati i u prvom susretu", našalio se Platini dodavši:

"Da sam ja trener Liverpoola uvijek bi mi igrali najbolji."

Rodgersa je kritizirala i legenda otočkog nogometa Gary Lineker: "Da se to meni dogodilo bio bi šokiran da sam propustio utakmicu protiv europskog prvaka. Odmarati glavne igrače u Ligi prvaka i to protiv Real Madrida je nedostojno Liverpoolova ugleda", smatra bivši kapetan engleske reprezentacije.

Brendan Rodgers mu je brzo odgovorio: "Iznimno cijenim Linekera, ali on nikada u karijeri nije bio menadžer i ne razumije trenerski posao."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider