Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još pet kola do kraja

Eksplodirala cijena ulaznica za zadnju domaću utakmicu Leicestera, reagirao i klub

Nogometaše engleskog prvoligaša Leicestera još pet kola dijeli do prvog, senzacionalnog naslova prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaznice za zadnju Leicesterovu domaću utakmicu 7. svibnja, kada će će ugostiti Everton, rasprodane su za 90 minuta, a na crnom tržišti se prodaju za 15.000 funti (18.750 eura, 140.294 kuna).

Igrači talijanskog trenera Claudia Ranierija pred sobom imaju pet kola i sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenhama, koji im je jedini suparnik u borbi za naslov engleskog prvaka. Za povijesni uspjeh potrebne su im tri pobjede, a navijači, vodstvo kluba i nogometaši se nadaju da će osvajanje titule proslaviti 7. svibnja na utakmici s Evertonom.

Stadion King Power prima 32.262 gledatelja i sve ulaznice za sraz s Evertonom su rasprodane u 90 minuta. Samo nekoliko sati kasnije na internetu su se ulaznice nudile za cijenu od 3.000 funti, a najviša cijena koja se tražila iznosila je 15.000 funti što je razbjesnilo navijače Leicestera, a i vodstvo kluba koje je reagiralo na preprodaju ulaznica koja nije u skladu s britanskim zakonom.

"Ovo je sezona koja se više nikada neće ponoviti u životu. Nitko nije očekivao da bi se ovakvo što moglo dogoditi", izjavio je jedna osd navijača Leicestera koji je ove sezone propustio samo tri utakmice svog kluba, a utakmica 7. svibnja će biti četvrta.

Nažalost, malu mrlju na cijelu bajku baca vijest da se klub nalazi pod istragom zbog nekih sklopljenih ugovora koji ne odgovaraju pravilima financijskog fair-playa, a sve se dogodilo u vrijeme dok je Leicester još boravio u Championshipu.

Posljednja utakmica ove sezone za Leicester je protiv Chelsea na Stamford Bridgeu 15. svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider