Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi finiš na Wembleyju

VIDEO Ukrajina dobila Srbiju i poslala poruku Hrvatskoj

Ovog utorka odigrano je dosta prijateljskih utakmica diljem Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim utakmice u Belfastu gdje je Hrvatska pobijedila Sjevernu Irsku, odigrano je još nekoliko nama zanimljivih prijateljskih utakmica.

Suparnici Vatrenih iz kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo upisali su identične pobjede - Island je s 2:0 slavio na Malti (strijelci Arnor Ingvi Traustason i Sverrir Ingason), a Ukrajina je kod kuće svladala Srbiju (Jevgeni Šahov i Andrij Jarmolenko) čime je povezala tri uzastopne pobjede uoči iduće utakmice - gostovanja na Maksimiru 24. ožujka iduće godine.

Bila je ovo četvrta međusobna utakmica Ukrajine i Srbije, te četvrta ukrajinska pobjeda, pri čemu Srbija niti na jednoj utakmici nije uspjela zabiti gol.


Ukraine 2 - 0 Serbia - 15-11-2016 Friendly Match by claytonashurst

Domaćin Svjetskog prvenstva Rusija pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade (Magomed Ozdoev) upisala je pobjedu nad Rumunjskom.

Na programu je bila i najveća utakmica europskog reprezentativnog nogometa, Italija - Njemačka, a završilo je razočaravajućih 0:0, baš kao i na dvobojima Austrija - Slovačka i Francuska - Obala Bjelokosti.

Drugi sudar velikih nacija igrao se na Wembleyju gdje su Engleska i Španjolska remizirale 2:2. Golovima Lallane i Vardyja u prvom poluvremenu je Gordi Albion stigao do lijepe prednosti, ali Furija u posljednjim minutama stiže do izjednačenja - prvo je Iago Aspas smanjio u 89. smanjio da bi u šestoj minuti sudačke nadoknade Isco poravnao.


All Goals HD - England 2-2 Spain 15.11.2016 HD by PatsaN4ik

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider