Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu dogovora

Povijesni dan za Hajduk i hrvatski nogomet: 'U tijeku su razgovori'

Udruga Naš Hajduk oglasila se priopćenjem za javnost...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Željeli bismo naše članove obavijestiti da su u tijeku razgovori s predstavnicima tvrtke Tommy oko otkupa 24,53% dionica Hajduka koje su u njihovom vlasništvu. Obostrana želja i nas i predstavnika tvrtke Tommy je da novac prikupljen od strane navijača bude uplaćen Hajduku. Razgovori su tek počeli, čeka nas dosta posla pa molimo i medije i članove za strpljenje dok zajedno ne pronađemo najbolji model koji će zaštiti interese sve tri strane“, stoji u kratkom priopćenju prema kojem se može zaključiti da udruga Naš Hajduk namjerava u doglednoj budućnosti doći do kontrolnog paketa dionica Hajduka.

Ako dođe do kupovine dionica koje za sada drži tvrtka Tommy te s dosadašnjim pojedinačnim ulozima, udruga Naš Hajduk imat će oko 27,5 posto dionica.

Od ove godine navijači Hajduka krenuli su u prikupljanje novca za kupnju svog kluba kako ne bi dozvolili ga on više padne u ralje politike ili kojekakvih poduzetnika. Hajduk je naš, narodni i takav treba ostati - smatraju navijači okupljeni u udrugu Naš Hajduk koja planira organizirati i brojne druge akcije prikupljanja novca (izuzev članstva), poput koncerata, crowdfunding kampanja, marketinških programa doniranja i slično.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider