Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

U teškim trenucima Reus pokazao ljubav prema Borussiji!

Marco Reus potpisao je novi ugovor s Borussijom Dortmund uz jednu veliku razliku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni reprezentativac Marco Reus (25) produžio je ugovor sa svojim sadašnjim klubom, Borussijom iz Dortmunda na još dvije godine, odnosno do ljeta 2019. godine.

Ono što je najvažnije u cijeloj priči je da u novom ugovoru više nema mogućnosti da se on otkupi. Dosadašnji Reusov ugovor, koji je vrijedio do 2017. godine, u sebi je sadržavao klauzulu prema kojoj je njegova otkupna cijena 30 milijuna eura

To je značilo da netko tko ponudi taj novac može uzeti Reusa bez da se s time složi i klub. Veliki interes za njega pokazivao je Real Madrid, ali i ostali euro bogataši poput Chelseaja.

"Marco je mogao birati za koji će klub igrati, a sada je postao važan dio Borussijine budućnosti", izjavio je sportski direktor Borussije Michael Zorc.

"Dortmund je moj rodni grad, a Borussia je moj klub. Veselim se uspješnoj budućnosti momčadi koju podupiru naši fantastični navijači. Čeka nas puno posla, a ja želim dati svoj doprinos", rekao je Reus i tako oduševio navijače u ovim teškim rezultatskim trenucima za klub.

Istina, Reus će zbog toga dobiti sigurno i financijski bolje uvjete, ali će Borussia zaraditi i veći novac od njegove prodaje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider