Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjeruje u prolaz

Tudor ukrajinskom kolegi: Smiješno je da to kaže, a ima 20 puta skuplju momčad

Trener Hajduka Igor Tudor je prije uzvratne utakmice protiv kazahstanskog Šahtera odlučno tvrdio da Hajduk prolazi. I 'bijeli' su fantastičnom igrom slavili s 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj put Tudora i njegove igrače očekuje kudikamo teži zadatak, ali strateg 'bijelih' je ponovno bio rezolutan.

'Znamo što nas očekuje na Poljudu, a ispadanje od Hajduka ne bi bio neuspjeh'

"Nismo mi prošli Šahter jer sam ja rekao da ćemo proći, već zato što smo sjajno odigrali na terenu. Danas ću reći da vjerujem da ćemo proći Dnjipro zato što smo dobro radili proteklih godinu dana. U Ukrajini nismo pokazali naš maksimum, Dnjipro ima bolje igrače od nas, no igramo na Poljudu, nadam se prepunom Poljudu", kazao je Tudor dan uoči uzvrata s Dnjiprom.

Tudor se osvrnuo i na izjavu trenera Dnjipra, koji je rekao kako je pritisak jednak i kako neće biti tragedija ako Ukrajinci ispadnu.

''To je psihologija, demagogija i pila naopako. Malo smiješno da to kaže trener koji ima momčad koja je 20 puta skuplja od naše'', rekao je Tudor koji je na prošloj prvenstvenoj utakmici kod Osijeka odmarao čak devet standardnih igrača i izgubio s 0-2.

"U ovako zgusnutom rasporedu normalno je preskočiti neki susret i tu nema slučajnosti. Bilo bi glupo riskirati kakvu ozljedu u Gradskom vrtu, a eto dogodilo se Nikoli Vlašiću", izjavio je Tudor, koji je dodao kako za dvoboj s Dnjiprom neće računati na Ukrajinca Artema Milevskog jer nije na zadovoljavajućoj fizičkoj spremi.

Prokomentirao je i atmosferu koja se očekuje na prepunom Poljudu…

''Nije me strah da zbog euforije nešto krene po zlu. Većina igrača igrala je dosta velikih utakmica pred punim Poljudom i mislim da im energija s tribina može donijeti samo dobro'', zaključio je trener Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider