Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Interesne skupine

Tudor nakon šestice Hajduka otvorio dušu: "Puno toga smrdi, nekima smeta Naš Hajduk i žele da se to sruši"

Trener Hajduka na konferenciji za medije izrazio je zadovoljstvo pobjedom od 6:0, ali se i osvrnuo na neke druge teme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čestitke igračima prije svih, oni su najbitniji. Dobra je ovo doza samopouzdanja koja je momcima uvijek potrebna. Idemo dalje", poručio je Igor Tudor nakon uvjerljive 6:0 pobjede Hajduka nad Goricom u sklopu 23. kola HNL-a.

Dobar je ovo poticaj Tudoru i njegovim igračima uoči tri derbija koja slijede: gostovanja u Osijeku i Rijeci, a između toga veliki derbi s Dinamom na Poljudu.

I dok je na terenu protiv momčadi iz Velike Gorice baš sve štimalo, Tudora su zasmetale neke druge stvari, koje nisu bile toliko vezane za ovu utakmicu.

"Puno je stvari koje truju"

"Postoji neke energija oko kluba koja se meni ne sviđa, iako će netko reći 'radi i ne bavi se s tim'. Ja za sebe ne mislim da sam najbolji trener, ima i boljih i lošijih od mene. Kad sam došao, na prvoj konferenciji za medije sam rekao da je situacija teža nego prije i onda sam baš mislio na priču koja se ovaj tjedan odvila", rekao je Tudor i onda bio nešto konkretniji:

"Oko Hajduka uvijek ima interesnih skupina, a na našoj strani je da branimo klub. Ima i toga da zbog ega i važnosti neki imaju drukčija mišljenja, ima i ona strana kojoj je pun kufer Našeg Hajduka i želi da se to sruši i onda kad sve to zbrojite dobijete negativnu atmosferu. Puno je stvari okolo koje truju", naglasio je trener Hajduka, poentiravši:

"Ja i Mario Stanić znamo dobro razlučiti razliku između dobrih namjera i loših novinara. Bit ćemo dovoljno jaki da to odrebatimo! Ima tu dosta stvari koje smrde, imaju interese, a nisu masoni."

Cijelu Tudorovu konferenciju za medije pogledajte ovdje:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider