Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grci favoriti

Tudor najavio odličan PAOK, Čačić borbu do posljednje sekunde

U četvrtak je na rasporedu prva utakmica 2. pretkola Europske lige u kojoj će Lokomotiva dočekati favorizirani grčki PAOK, koji odnedavno vodi Igor Tudor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tudor, bivši trener Hajduka, vraća u Hrvatsku pet mjeseci nakon što je iznenada napustio kormilo splitske momčadi, te ne osjeća kao da je ovo za njega posebna utakmica...

"Ovo je za mene normalna utakmica, ali opet malo drugačija jer PAOK u prvoj službenoj utakmici vodim u svojoj domovini", rekao je Tudor koji u prvoj utakmici neće moći računati na nekoliko bitnih igrača.

"Mene zanima samo nogomet, zanima me što mi možemo nakon samo 20 dana treninga. Nije normalna situacija tako rano započeti sa sezonom, ali na to ne možemo utjecati. Sigurno nismo u idealnoj formi, jer sada moramo momčad pripremati na dva načina; podizati fizičku spremu, ali ih ne previše opteretiti u ovoj fazi sezone", smatra Tudor.

"Znam Lokomotivu jako dobro, gledao sam i posljednje tri njezine utakmice. Rekao sam svojim igračima da je Lokomotiva kvalitetna i mlada momčad, ali i da će sve ovisiti o nama. Već sutra ćemo vidjeti dobar PAOK", 'zaprijetio je Tudor.

Trener Lokosa Ante Čačić daje prednost Grcima, ali istovremeno najavljuje borbu u svih 180 minuta, pa i više ako treba.

"Očekuje nas natjecanje koje je za Lokomotivu vrlo važno. Ovo je za nas drugi izlazak u Europu i to je odličan uspjeh. Uspjeli smo kao favoriti izbaciti Airbus Broughton, te time doći do dvoboja s renomiranim PAOK-om. Grčka je momčad favorit u ovim ogledima, što ne znači da smo mi lišeni entuzijazma i volje. Učinit ćemo sve kako bismo izbacili PAOK", rekao je Čačić.

Utakmica se igra u četvrtak u Kranjčevićevoj s početkom u 20 sati. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider