Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kontroverzni Irac

Trebao bi držati seminare o motivacijskom govoru: "Dečki, vi ste sra..."

Umirovljeni nogometaš Danny Higginbotham uskoro će izdati svoju autobiografiju u kojoj dio posvećuje kontroverznom Ircu Royju Keaneu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Higginbotham je imao tu sreću ili nesreću da u sezoni 2007/2008 igra za engleskog Premierligaša Sunderland, kada je na menadžerskoj klupi sjedio Keane.

"Prije utakmice s Aston Villom, ušao je u svlačionicu i rekao: 'Slušajte ovako. Vi ste sra... od igrača. Pokušajte jednostavno da uživate u igri. Vjerojatno ćete izgubiti, ali zato uživajte u nogometu", napisao je Higginbotham, na kojeg se Keane okomio nakon jedne utakmice rezervi.

"Danny, sve što čujem od tebe je da je.... ohrabruješ druge igrače. Ne želim da ih je.... ohrabruješ! Ako želiš reći i misliš da su ovi klinci pi..., onda im tako i reci".

Keane je uvijek bio poznat po tome da nema 'dlake na jeziku', te da je u svakoj situaciji brutalno iskren, odnosno da govori što mu je na pameti. Kontroverzna legenda Manchester Uniteda trenutno radi kao asistent u reprezentaciji Irske, a posljednji menadžerski posao koji je obnašao bio je u Ipswichu 2011. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider