Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lovina broj 1

'Rat' milijuna zbog Pogbe: Realu pomaže Guardiola, ali Mourinho ima asa u rukavu

Paul Pogba definitivno je lovina broj 1 ovog prijelaznog roka koji bi mogao probiti sve granice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok on na Euru ganja naslov europskog prvaka s Francuskom, čini se kako Paul Pogba odlazi iz Juventusa. Torinezi su napokon odlučili unovčiti svoj najvredniji ček i sada je samo pitanje koga će mladi Francuz izabrati. Nakon svih blefiranja i podizanja uloga u ovoj su poker partiji ostala samo dva kluba, Real Madrid i Manchester United.

Ugledni engleski Guardian tvrdi kako je Pogba skloniji odlasku u Real. Znamo svi njegovu priču pod nazivom 'najveća pogreška u karijeri velikog Sir Alexa Fergusona'. Besplatno je pustio Francuza u Juventus prije četiri godine kada je ovaj imao 19. Sada ga žele vratiti na Old Trafford za nevjerojatnih 100 milijuna eura!

Jose Mourinho odlučan je da izjednači ponudu Madriđana, ali probat će džokerom nadmašiti prvake Europe. Navodno Pogba (ili njegov menadžer) želi plaću od 300 tisuća eura tjedno. Može li to Real platiti, mnogi misle da baš i ne. Manchester United može. Također, njegov menadžer je Mino Raiola koji je već na Old Trafford spremio dvojicu igrača, Zlatana Ibrahimovića i Henrikha Mkhitaryana.

U cijeloj je priči pak Real dobio neočekivanu pomoć. Pep Guardiola, čovjek s plave strane Manchestera, navodno nudi čak 75 milijuna eura za Tonija Kroosa. Taj novac itekako bi pomogao Madriđanima u transferu Pogbe i odmah otvorio mjesto uz Luku Modrića za novi čudesan par na Santiago Bernabeuu.

Mogu li Mourinho i pohlepni menadžer slomiti Pogbu koji već godinama izjavljuje kako bi htio zaigrati za Real ili Barcelonu? Hoće li se vratiti na mjesto s kojeg su ga pustili ne vjerujući da će postati ono što je već danas? Koliko smo puta već rekli, bit će ovo najspektakularniji prijelazni rok ikad…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider