Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ima talenta, ali...'

U Madridu se zabrinuli: Transfer Ćorića propada zbog afera oko Mamića?

Real silno želi Ćorića, ali je naišao na veliki problem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju se pojavila vijest da je Real Madrid stupio u kontakt s Dinamom oko kupovine trenutno najvećeg hrvatskog nogometnog talenta Ante Ćorića. Španjolski mediji prenijeli su vijest da 'kraljevski klub' radi sve što je u njegovoj moći da prije eventualne zabrane dovođenja igrača (iste one koja je zadesila Barcelonu) kupi nogometaša Dinama.

Međutim, nakon malo pomnijeg istraživanja svega što se događa u Hrvatskoj ovih dana španjolski mediji došli su do zaključka da kupovina Ćorića neće biti nimalo lagan posao, ukoliko uopće bude realiziran.

"Dovođenje Ćorića neće biti lak posao za Real jer je Zdravko Mamić 50-postotni vlasnik ugovora. Dinamo ga ne želi jeftino prodati, a uz to Ćorić ima petogodišnji ugovor s klubom. Dodatni problem stvaraju i poteškoće s hrvatskim zakonom koje ima Zdravko Mamić zbog navodnih financijskih malverzacija i utaje poreza", prenosi AS.

Spomenuti izvor navodi da se istraga vodi oko transfera Luke Modrića u Tottenham, Dejan Lovrena u Lyon, Marija Mandžukića u Wolfsburg, ali i nedavnog transfera Matea Kovačića u redove 'kraljevskog kluba'.

Usprkos tome Real je u kontaktu s čelnicima Dinama, ali ne i Zdravkom Mamićem kojem je zabranjeno da se bavi bilo čime vezanim za klub i savez. Madrižani će pratiti situaciju, te će ukoliko se ukaže prilika dovesti Ćorića za kojeg vjeruju da je talentiraniji od Modrića i Kovačića dok su oni bili u njegovim godinama (18).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider