Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka za LP na Otoku

Tottenham preokretom preskočio Liverpool, Arsenal povezao dvije pobjede

Na jugu Engleske Spursi su u ranoj fazi utakmice primili pogodak, ali su se uspjeli pribrati i preokrenuti rezultat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klubovi iz sjevernog Londona, Arsenal i Tottenham, u nedjelju su ostvarili visoke pobjede u susretima 30. kola engleskog nogometnog prvenstva, Arsenal je na svom terenu svladao Watford sa 3:0 (1:0), dok je Tottenham kao gost nadigrao Bournemouth sa 4:1 (1:1).

Strijelci za Topnike bili su Mustafi (8), Aubameyang (59) i Mkhitaryan (77). Gosti su imali priliku zakomplicirati utakmicu, ali kod 2:0 Deeney nije iskoristio kazneni udarac.

Tako je Arsenal uspio povezati dvije uzastopne pobjede, nakon što je u četvrtak slavio kod Milana u osmini finala Europske lige.

VIDEO ----> ARSENAL - WATFORD 3:0

U Bournemouthu poveli su domaći preko Stanislasa (7), a do odlaska na odmor poravnao je Alli (35). U drugom poluvremenu Pijetlovi su preokrenuli rezultat s dva gola Heung-Min Sona (62, 87), dok je konačni rezultat postavio Aurier (90+1). No, kod rezultata 2:1 za Tottenham u 83. minuti poništen je pogodak Stanislasa jer sudac procijenio kako je on prije postizanja gola napravio prekršaj u napadu.

Tottenham je ovom pobjedom skočio na treće mjesto na ljestvici sa 61 bodom, jednim više od četvrtog Liverpoola, a četiri manje od drugog Manchester Uniteda. Arsenal je ostao šesti sa 51 bodom, pet manje od petog Chelseaja.

Uvjerljivo vodeći je Manchester City sa 78 bodova i utakmicom manje koju će igrati u ponedjeljak kod Stoke Cityja.

VIDEO ----> BOURNEMOUTH - TOTTENHAM 1:4

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider