Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liverpool deklasirao Stoke

VIDEO Spursi dobili ManUtd kod kuće nakon 15 godina: Razbili ih u šest minuta!

U derbiju 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio Manchester United 3-0 ostvarivši prvu ligašku domaću pobjedu protiv 'Crvenih vragova' nakon 15 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Spursi' su ovom pobjedom smanjili zaostatak za liderom Leicester Cityjem na sedam bodova pet kola prije kraja prvenstva.

Golove za londonski sastav zabili su Dele Alli (70), Toby Alderweireld (74) i Erik Lamela (76). Zanimljivo, utakmica je kasnila pola sata jer su igrači Uniteda 'zapeli' u londonskom prometu i kasnili su na stadion.

Uvjerljivu pobjedu ostvario je i Liverpool porazivši Stoke City 4-1. Golove za 'redse' zabili su Alberto Moreno (8), Daniel Sturridge (32) i Divock Origi (50, 65), dok je pogodak za goste zabio Bojan (22). Hrvatski nogometaš Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.


Tottenham 3 - 0 Manchester United Full... by for4vd

U prvom nedjeljnom dvoboju nogometaši Leicester Cityja na gostovanju su pobijedili Sunderland 2-0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Jamie Vardy koji je ove sezone zabio već 21 gol i drugi je strijelac lige. Jedan pogodak više zabio je napadač Tottenhama Harry Kane. Vardy je doveo 'lisice' u vodstvo u 66. minuti, a pobjedu gostiju potvrdio je drugim pogotkom u sudačkoj nadoknadi susreta.

Pet kola prije kraja prvenstva Leicester City ima 72 boda, sedam više od Tottenham. Na trećem mjestu je Arsenal sa 59 bodova, a četvrti je Manchester City sa 57 bodova. United je ostao na petom mjestu sa 53 boda, a West Ham Slavena Bilića je šesti sa 52 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider